Tuotteet

Tena pants vaippahousu

TENA Flex Vyösuoja on moderni, anatomisesti muotoiltu suoja, joka on perinteisiä tuotteita helpompi ja ergonomisempi vaihtaa. Tuote sopii sekä täysin että osittain liikuntakykyisille ja myös liikuntakyvyttömille henkilöille. TENA Flex Maxi sopii vaikeaan ja erittäin vaikeaan virtsankarkailuun.

Koot: S (lantionympärys 61-87 cm), M (71-102 cm), L (83-120 cm) sekä XL (105-153 cm). TENA Flex Maxi on vyöllinen inkontinenssisuoja, jonka vaihto on helpompaa ja ergonomisempaa. TENA ProSkin Flex -suojan FeelDry Advanced™ -teknologian ansiosta tuote imee nesteen nopeasti pois suojan pinnalta ja pitää näin ihon kuivana. Nopeasti imevä imuydin lukitsee jopa suuren virtsamäärän hetkessä, jolloin suojan pinta myös pysyy kuivana.

Täysin hengittävä ConfioAir™-taustamateriaali antaa ihon hengittää. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat ylläpitämään luonnollista ihon terveyttä.

ComfiStretch™-vyö joustaa, joten suoja istuu hyvin ja suojaa paremmin myös reunavuodoilta. Tuotteen ulkopinnassa olevasta kosteusilmaisimesta on helppo havaita, milloin suoja tulee vaihtaa – keltainen viiva muuttuu kastuessaan siniseksi.