Tuotteet

Rannetuki Camp Selection 35222

Hyvän tuntuinen ja joustava rannetuki, jossa ei ole lastaa. Tuki on tehty modernista, ihoa myötäilevästä materiaalista, jossa iho hengittää sekä tuntuu hyvältä sitä vasten. Rannetuki on lyhkäisempi kuin SELECTION® Soft ja Rigid mallit.Rannetuki  tukee rannetta ja antaa kevyen paineen estämättä kuitenkaan sen liikkuvuutta. Nyörillinen kiinnitys helpottaa tuen avaamista ja sulkemista yhdellä kädellä. Peukalonauha on säädettävä. Materiaali voidaan leikata saksilla parhaan istuuvuden saamiseksi. Lisänauha on mahdollista ostaa erikseen.

Käyttöalue:Tukee ja vähentää rasitusta ranteessa vamman ja operaation jälkeen, kroonisissa kiputiloissa, nivelkulumissa tai ylirasituksessa. Ganglio leikkauksen jälkeen ja kun ranteeseen tarvitaan kompressiota. Ehlers-Danlos syndroomaan liittyvät yliliikkuvat nivelet. Tukea voidaan myös käyttää ennaltaehkäisevästi kun ranteeseen kohdistuu raskaita ja monotonisia liikkeitä.

Mitta:Ranteen ympärys

Muuta:Tuotteesta on saatavana käyttöohjevideo Camp Scandinavian YouTube-kanavalla. Videon löydät osoitteesta www.youtube.com hakusanalla Camp Scandinavia.