Tuotteet

Sievi Julia

Sievi Julia talvikengät ovat tyylikkäät nilkkurit, jotka sopivat niin hameen kuin housujenkin kanssa. Kengän pukemista ja riisumista helpottavat ulkosyrjälle sijoitettu venyke sekä sisäsyrjän vetoketju. Kengän päällinen on vettä ja likaa hylkivää haljasnahkaa. FlexStep®-pohja sopii erityisen hyvin pitonsa vuoksi talven keleihin. Irrotettavat pohjalliset!

Sievi Julia on tyylikäs ja naisellinen talvinilkkuri, joka sopii niin hameen kuin housujenkin kanssa.

Sievin matala korkopohja tekee nilkkurista mukava askeltaa. Kengän ulkosyrjän venyke sekä sisäsyrjällä oleva vetoketju helpottavat kengän pukemista jalkaan. Kengän päällinen on vettä ja likaa hylkivää haljasnahkaa, joka on käsitelty HydroTec® -ominaisuudella. HydroTec®-käsittely tekee kengän pinnasta helposti puhdistettavan sekä vettä ja likaa hylkivän.
Villafleecevuori ja alumiinihuopapohjallinen pitävät varpaat mukavan lämpiminä myös kylmillä keleillä. Joustava FlexStep®-pohja sopii erityisen hyvin pitonsa vuoksi talven keleihin. FlexStep®-pohjan rakenne auttaa ehkäisemään selkään ja jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Pohjalliset ovat irrotettavissa ja vaihdettavissa.  Suojaus suojasuihkeella lisää nahan vedenkestoa ja estää likaa imeytymästä nahkaan. Valmistetu suomessa!