Tuotteet

Sievi Klaara XL kävelykenkä

Sievi Klaara XL on ballerinamallinen naisten kävelykenkä laajalla lestillä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan! Loistava valinta myös työkengäksi esimerkiksi toimistotyöhön. Kätevä tarrakiinnitys helpottaa kengän pukemista ja riisumista. Pohjan FlexStep®-rakenne antaa askellukseen joustoa ja mukavuutta. Irrotettavat ja antibakteeriset Sievi Comfort-pohjalliset.

Kuvaus

Sievi Klaara XL on ballerina, jonka laaja lesti tekee kengästä erittäin mukavan jalalle. Laaja lesti antaa lisää tilaa varpaille ja päkiälle. Kätevällä tarrakiinnityksellä kengät on helppo pukea jalkaan. Käytännöllinen Klaara sopii niin arjessa kuin juhlassakin käytettäväksi! Kengän päällinen on kestävää, vettä ja likaa hylkivää haljasnahkaa. Pohjan FlexStep®-rakenne antaa askellukseen joustoa ja mukavuutta, jolloin kengillä jaksaa kävellä pidempäänkin. FlexStep® -joustopohjan rakenne ehkäisee myös jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Hengittävän ja kerrostetun verkkovuoren ansiosta kävelykenkä tuntuu jalassa mukavalta.

Sievi Klaarassa on myös irrotettavat Sievi Comfort -pohjalliset, joiden pintamateriaali siirtää jalan pintakosteuden pohjallisen alempaan kerrokseen. Pohjallisen sisältämä aktiivihiili, hopealanka ja Ultra-fresh-käsittely eliminoivat mikrobien kasvua, minkä ansiosta pohjallinen on hajuton ja antibakteerinen. Comfort-pohjallinen on antistaattinen ja ESD-hyväksytty, hengittävä ja konepestävä 40˚C.

Pohjalliset ovat vaihdettavissa ortopedisiin pohjallisiin.