Tuotteet

Sievi Pieta kävelykenkä

Sievi Pieta naisten loaferit ovat mukavat kävelykengät jalassa. Näissä on normaali lesti. Kengän päällinen on pehmeää, vettä ja likaa hylkivää haljasnahkaa. Jalkapöydän päällä oleva venyke helpottaa kengän pukemista ja riisumista. Joustava pohja ehkäisee selkään ja jalkoihin kohdistuvaa rasitusta.

Kuvaus

Sievi Pieta mukavan tuntuinen ja käytännöllinen kävelykenkä!

Kengän tyylikkäästi muotoiltu venyke helpottaa kengän jalkaan pukemista. Kengän päällinen on haljasnahkaa, joka on materiaalina mukavan pehmeää ja hengittävää. Kengät on käsitelty HydroTec®-ominaisuudella, joka tekee nahan pinnasta vettä- ja likaa hylkivän sekä helposti puhdistettavan. Hengittävä 3D-dry® -vuori pitää jalat mukavan kuivina myös kuumina kesäpäivinä siirtäen kosteuden pois jalan pinnasta. FlexStep®-pohja tekee askellukseen joustavuutta ja kenkä tuntuu mukavalta kävellä. FlexStep® -joustopohjan rakenne auttaa ehkäisemään jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta ja vaimentaa iskuja.

Kenkien Sievi Comfort -pohjalliset ovat irrotettavat ja vaimentavat askelluksesta syntyvää rasitusta. Pohjallisen sisältämä aktiivihiili, hopealanka ja Ultra-fresh-käsittely eliminoivat mikrobien kasvua, minkä ansiosta pohjallinen on hajuton ja antibakteerinen. Comfort-pohjallinen on antistaattinen ja ESD-hyväksytty, hengittävä ja konepestävä 40˚C. Pohjalliset ovat vaihdettavissa ortopedisiin pohjallisiin.