Tuotteet

Sievi Risto

Sievi Risto XL on miesten laajan lestin kotimainen talvinilkkuri. Kengän päällinen on kestävää, vettä ja laikaa hylkivää pintanahkaa. Kahden vetoketjun ansiosta kenkä on helppo riisua ja pukea jalkaan. Talvinilkkurissa on joustava ja pakkasessa hyvin pitävä FlexStep®-pohja. Villavuori yhdessä alumiinihuopapohjallisen kanssa lämmittävät mukavasti viluisia varpaita.

Sievi Risto XL on miesten laajan lestin tyylikäs talvinilkkuri. Kengän päällinen on kestävää, vettä ja likaa hylkivää pintanahkaa. Kahden vetoketjun ansiosta kenkä on helppo riisua ja pukea jalkaan. Talvinilkkurissa on joustava ja pakkasessa hyvin pitävä FlexStep®-pohja. Pohjarakenne auttaa ehkäisemään jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

Riston laaja lesti on suunniteltu suomalaiselle jalalle, joten siinä on reilusti lisätilaa varpaille ja päkiälle. Laajan lestin kengän tunnistat XL-merkistä. Villavuori yhdessä alumiinihuopapohjallisen kanssa lämmittävät mukavasti viluisia varpaita. Pohjalliset ovat irrotettavissa ja vaihdettavissa. Tämä kotimainen talvikenkä sopii loistavasti vapaa-aikaan ja työmatkoille.

Tehty Suomessa!

Tarvittaessa nahan rasvaus ja lankkaus oikeanvärisellä kenkälankilla.