Tuotteet

Sievi Taina

Sievi Taina XL on kepeä kotimainen naisten nilkkuri talveen! Laajan lestin kengissä on enemmän tilaa varpaille ja päkiälle. Vetoketjujen ansiosta kenkä on helppo pukea ja riisua. Tilavamman lestin ansiosta nilkkuri sopii hyvin rintavampaan jalkaan. Kengän päällinen on vettä ja likaa hylkivää, helppohoitoista pintanahkaa. Joustava ja myös pakkasessa hyvin pitävä FlexStep®-pohja sopii erityisen hyvin talven keleihin. Loistava talvikenkä jokapäiväiseen käyttöön!

Sievi Taina XL on kepeä naisten nilkkuri talveen! Vetoketjujen ansiosta kenkä on helppo pukea ja riisua. Tilavamman lestin ansiosta nilkkuri sopii hyvin rintavampaan jalkaan. Nilkkurin päällinen on vettä ja likaa hylkivää, helppohoitoista pintanahkaa. Varren suussa huopakaulus.

Joustava ja myös pakkasessa hyvin pitävä FlexStep®-pohja sopii erityisen hyvin talven keleihin. Pohjarakenne ehkäisee myös jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Fleecevuori yhdessä alumiinihuopapohjallisen kanssa pitää jalat lämpiminä myös kylminä päivinä. Kengän pohjalliset ovat irrotettavat ja vaihdettavissa. Laajan lestin kengissä on enemmän tilaa varpaille ja päkiälle. Laajan lestin kengän tunnistat XL-merkistä.  Tarvittaessa nahan rasvaus ja lankkaus oikeanvärisellä kenkälankilla.

Tehty Suomessa!