Tuotteet

Sievi Veera XL kävelykenkä

Naisten kesäkengät
Kotimaiset Sievi Veera XL kävelykengät ovat loistava valinta sinulle, joka kävelet paljon. Laaja lesti mahdollistaa hyvin varvas- ja päkiätilan. Kengän päällinen on helppohoitoista pinta- ja haljasnahan yhdistelmää. Joustava pohjarakenne ehkäisee selkään ja jalkoihin kohdistuvaa rasitusta.

Kuvaus

Sievi Veera XL laajalestiset kävelykengät tarralla.

Sievi Veera XL on siron näköinen, mutta laajan lestin kävelykenkä, jossa varpailla ja päkiällä on tarpeeksi tilaa askeltaa. Tarrakiinnitys helpottaa kengän pukemista ja riisumista. Pitävät FlexStep®-pohjat tuovat joustoa askellukseen ja ehkäisevät jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Kengässä päällinen on miellyttävän pehmeää, kestävää, vettä ja likaa hylkivää pintanahan ja haljasnahan yhdistelmää.

Kenkien Sievi Comfort -pohjalliset ovat irrotettavat ja vaimentavat askelluksesta syntyvää rasitusta. Pohjallisen sisältämä aktiivihiili, hopealanka ja Ultra-fresh-käsittely eliminoivat mikrobien kasvua, minkä ansiosta pohjallinen on hajuton ja antibakteerinen. Comfort-pohjallinen on antistaattinen ja ESD-hyväksytty, hengittävä ja konepestävä 40˚C. Pohjalliset ovat myös vaihdettavissa.