Tuotteet

Sievi Veijo XL miesten kävelykenkä

Sievi Veijo XL on miesten kävelykenkä laajalla lestillä. Kengän päällä molemmin puolin olevat venykkeet helpottavat jalkaan pukemista ja riisumista. Kengän päällinen on kestävää, vettä ja likaa hylkivää pintanahkaa. Kengän FlexStep® -joustopohjan rakenne auttaa ehkäisemään jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja vaimentaa iskuja. Irrotettavat ja antibakteeriset Sievi Comfort-pohjalliset.

Myös sinisenä. Tämän värin päällinen on vettä ja likaa hylkivää haljasnahkaa.

Kuvaus

Sievi Veijo XL kävelykenkä on oikea Sievin klassinen kävelykenkä moneen asukokonaisuuteen! Tyylikäs ulkomuoto tekee tästä miesten kengästä käytännöllisen ja jokaiseen hetkeen sopivan.

Jalkapöydän päälle molemmille sivuille sijoitetut siistit venykkeet tekevät kengästä helposti jalkaan puettavan ja antavat ilmettä. Laaja lesti antaa lisää tilaa varpaille ja päkiälle sekä mukavan tuntuman jalalle. Kengän pintamateriaali on kestävää, vettä ja likaa hylkivää pintanahkaa. Kengän sisävuori on miellyttävän pehmeä ja hengittävä. Näillä kengillä kelpaa kävellä kuumina kesäpäivinä. FlexStep®-pohja antaa askellukseen joustoa ja mukavuutta, jolloin kengillä jaksaa kävellä pidempäänkin. FlexStep® -joustopohjan rakenne auttaa ehkäisemään jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja vaimentaa iskuja.

Kenkien Sievi Comfort -pohjalliset ovat irrotettavat ja vaimentavat askelluksesta syntyvää rasitusta. Pohjallisen sisältämä aktiivihiili, hopealanka ja Ultra-fresh-käsittely eliminoivat mikrobien kasvua, minkä ansiosta pohjallinen on hajuton ja antibakteerinen. Comfort-pohjallinen on antistaattinen ja ESD-hyväksytty, hengittävä ja konepestävä 40˚C.
Pohjalliset ovat vaihdettavissa ortopedisiin pohjallisiin.

Sievi kävelykenkä Veijo XL on laajan lestin kenkä, jossa on enemmän tilaa varpaille ja päkiälle. Laajan lestin kengän tunnistat helposti XL-merkistä.