Tuotteet

Sievi Leevi

Leevi XL miesten talvikenkä on helppo pukea ja riisuja molemmin puolin päällä olevien vetoketjujen ansiosta. Laaja lesti antaa lisää tilaa varpaille ja päkiälle. Joustavan ja pitävän pohjan ansiosta Leevi XL talvikengät ovat loistava valinta pakkaskeleihin!

Sievi Leevi XL on miesten laajan lestin talvikenkä

Kengän päällinen on kestävää, helppohoitoista ja hengittävää pinta- ja haljasnahkaa. Vetoketjujen ansiosta kenkä on helppo riisua ja pukea jalkaan. Talvinilkkurissa on joustava ja pakkasessakin hyvin pitävä FlexStep®-pohja. Pohjarakenne auttaa ehkäisemään jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta. Kengän laaja lesti on suunniteltu suomalaiselle jalalle, joten siinä on reilusti lisätilaa varpaille ja päkiälle. Laajan lestin kengän tunnistat XL-merkistä.
Fleecevuori yhdessä alumiinihuopapohjallisen kanssa lämmittävät mukavasti viluisia varpaita. Pohjalliset ovat irrotettavissa ja vaihdettavissa. Leevi XL sopii mainiosti vapaa-aikaan ja työmatkoille.

Tehty Suomessa!

Suojaus suojasuihkeella lisää nahan vedenkestoa ja estää likaa imeytymästä nahkaan. Tarvittaessa pintanahan rasvaus ja lankkaus oikeanvärisellä kenkälankilla.